Gezondheidstips.

Vicks Vapo Rub en kom van uw hoest af!

Tijdens een lezing over essentiële oliën  werd ons verteld hoe het komt dat de voetzolen olie absorberen. Hun voorbeeld : Doe wat knoflook op je voetzolen en binnen twintig minuten "proef” je het .

Sommigen van ons gebruiken al jaren Vicks Vapo Rub voor alles en nog wat, van het genezen van gebarsten lippen tot zere tenen en alles daar tussen. Maar wat hieronder beschreven wordt daar had ik nog nooit van gehoord: en niet lachen het werkt 100% zeker, hoewel de geleerden die het ontdekten en niet zeker van zijn waarom.

Om het nachtelijke hoesten van een kind of een volwassenen te stoppen wrijf je een stevige laag Vicks Vapo Rub op de voetzolen, doe er sokken over aan, en binnen 10 minuten stopt het zware hoesten en geeft het je vele, vele uren verlichting. Het werkt voor de volle 100% en is bij kinderen veel doeltreffender dan de sterkste voorgeschreven medicijnen. Waarbij nog vermeld kan worden dat het buitengewoon verzachtend en kalmerend werkt en ze vast in slaap vallen.  Uit eigen ervaring weten wij dat het ook uitstekend werkt bij volwassenen.

Veel succes er mee.