Cinque Terre – Sardinië – Corsica reis

Vanwege Corona verplaatst naar  28augustus t/m 9 oktober 2021 de reis wordt daardoor in omgekeerde volgorde gemaakt. Wij bezoeken 13 campings. 

48 dagen. Ca 4000 km kosten ca € 1200,--

Kosten ferry’s basis 2020 ca € 500 ( tot 7 meter ) tot 800,-- 12 meter. + tolgelden Italië.

 

Dit wordt een inspannende spannende reis, we bezoeken eerst de Cinque Terre de 5 steden die liggen aan de rotsenkust van Noord Italië welke ook door een spoorlijn en wandelpaden zijn verbonden. Daarna steken we over naar het Italiaanse eiland Sardinië met al haar pracht, heerlijke stranden en een beetje cultuur. We zullen genieten van schitterende zonsondergangen en de mooie natuur. We steken over naar het mystieke Corsica waar we ons laten verassen door de geweldige bergen, smalle en moeilijke wegen maar bovenal na elke bocht sta je weer verrassend te kijken hoe mooi dit eiland is. En alsof het nog niet genoeg is geweest verblijven we ook nog een paar nachten in het schitterende Tirol, rivier de Inn en het Kaunerdal  nabij het wintersport gebied van Serfaus , Fiss  en Ladis voordat we weer in 2 etappes naar huis terug rijden. We beperken deze reis op maximaal 16 equipes.

Reisbegeleiding:

 John Kuipers en Theo Deegens. 

 

Opmerking! Omdat de wegen op Corsica vrij smal zijn hebben we gekozen voor maar 2 campings gezien de afstanden kunnen we het eiland eventueel verkennen met 1 overnachting in een hotel in het Noord Westen van Corsica.